Horný featrebox

štvrtok 4. apríla 2013

Darovať je niekedy krajšie ako byť darovaný

Trpíš nedostatkom alebo prebytkom?

Váľa sa ti doma kopisko vecí a nevieš čo s tým? Alebo práve naopak? Nemáš čo na seba? Vždy keď cestuješ niekam tak si musíš požičiavať kufor?

Tak potom neváhaj a prídi už túto sobotu (6.4.2013) do Divadla (B.S) Timravy v Lučenci v čase od 12:00. Neformálne združenie občanov projekt – život, v spolupráci s OZ YOUNG FOLKS a mestom Lučenec pre teba pripravili akciu pod názvom „Zóna bez peňazí“

Čo je to Zóna bez peňazí?


Divadlo B.S Timravy je miesto vzájomného porozumenia. Miesto, kde sa budú vylepšovať medziľudské vzťahy. Prosíme vás aby ste doniesli veci, ktoré už nepotrebujete (oblečenie, knihy, šperky, struny z gitary, staré spoločenské hry, hračky, proste čokoľvek). Tieto veci budete môcť vymeniť alebo darovať na mieste. Môžete veci len doniesť a nechať ich len tak na pospas osudu, alebo počkať s nami a sledovať komu urobíte obrovskú radosť.

Čo s tým čo mi ostane?


Musím to trepať domov? Môžeš ale nemusíš! Všetky veci ktoré sa nevymenia alebo nedarujú uskladníme. JA – Peo CEO osobne dozriem na to aby boli odovzdané charite alebo do domovu dôchodcov a sociálnych služieb. Podľa ich charakteru.

Pre koho je akcia určená?


Pre všetkých. Starých aj mladých. Bohatých či chudobných. Pekných aj škaredých. Ukecaných ak mĺkvych. Tešíme sa na každého. Neváhaj a príď niečo darovať, vymeniť, alebo si zobrať.

Nezabúdaj:

„Darovať je niekedy krajšie ako byť darovaný“

Či ako sa to povie :P

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára